Båtbryggan AB är ett familjeföretag som startades 1980 i Saltsjöbaden. Därefter låg vi i Hammarby industriområde t.o.m. november 2001 då vi flyttade till Gustavsberg.
Sedan 2007 huserar vi i egna lokaler i Länna industriområde!

 

Vi är ett familjeföretag som är uppbyggt med hjälp av hårt och kvalitativt arbete.
Med den erfarenhet vi samlat på oss under åren, kan vi ge dig en bra lösning vare sig det gäller en liten badbrygga eller en större hamnanläggning.

 

Bland våra kunder finns kommuner, båtklubbar, marinor, sjöentreprenörer och privatpersoner. Ingen fråga är för liten eller för stor!

 

Det är viktigt att du känner att du får den hjälp du behöver för att hitta just det som passar dig. Alla konstruktioner och lösningar har sina förutsättningar. Hur utsatt är bryggans placering, hur ska bryggan användas, vilka typer av båtar ska förtöjas, hur ser miljön ut, hur är bottenförutsättningarna osv.

 

För att vi ska kunna hjälpa dig till en lösning som passar dig/er bäst behöver vi veta mer – ring oss gärna eller kom och besök oss i vår utställning och butik.

 

För dig som väljer att bygga själv, renovera eller bara söker detaljer och tillbehör till din brygga, har vi reservdelar och tillbehör hemma i vår butik

 

I vår webbshop, där du hittar allt från färdiga bryggpaket till mängder av bryggtillbehör och reservdelar, kan du bekvämt beställa för hemleverans eller hämtning hos oss.